Кампанията беше открита пред ТЕЦ Марица Изток 2“. Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ стартира

...
Кампанията беше открита пред ТЕЦ Марица Изток 2“. Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ стартира
Коментари Харесай

На старта на кампанията: ЛЕВИЦАТА! ще защити Марицата!

Кампанията беше открита пред Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “.
 

Коалиция „ ЛЕВИЦАТА! “ започва своята предизборна акция като даде поръчка, че ще бъде поръчител на публичния интерес в сладващия парламент. Откриването се организира пред Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “ под мотото „ ЛЕВИЦАТА! ще защиги Марицата “.
Своеобразен хазаин бе Георги Кадиев, лидер на листата за Стара Загора, който даде старт на акцията и твърдо съобщи уговорката на обединението за поддръжка на хората, отбрана на българската енергетика и насърчаване на българските производства.
По думите му „ ЛЕВИЦАТА! “ желае мощна страна, а мощна страна има единствено когато има мощна стопанска система. И даде образец с комплекс „ Марица Изток “, в който работят към 10 000 души, а още 100 000 души са заети в действия, свързани с комплекса. Работата на комплекса е основна за областите Стара Загора, Хасково, Ямбол и Сливен и приоритет на обединението ще е запазването му.

За представляващия платформата „ ЛЕВИЦАТА! “ Валери Жаблянов, основаването на обединението се е случило бързо, тъй като е от единомишленици - от хора, които от години работят за обществената концепция и обществената правдивост. „ Това е, което през днешния ден липсва в България. Това, което десницата не желае да предложи даже и като красива предизборна обвивка. Това, което можем да ви обещаем при започване на акцията е, че ще отстояваме правата на жителите “, добави той по време на откриването.
По думите на Мая Манолова измежду главните цели са повишение на виталния стандарт на хората, битката със спекулата и слагане на таван на цените на 10 жизненоважни хранителни продукта, както и разобличавеното и прекъсването на корупционните схеми и кражбите. Тя бе безапелационна, че лявото обединяване ще зящитава ползите на хората като увеличи приходите и постави вериги на веригите магазини.
По отношенее ня бъдещето на ТЕЦ-а, тя предизвести, че в случай че сега на власт бяха ГЕРБ или Четворната коалиция ориста на Марица Изток щеше да е избрана с уговорката на ГЕРБ за затваряне към 2030г или на Кирил Петков за затваряне и понижаване на излъчванията с 40% още към 2026г. Но ЛЕВИЦАТА! ще е поръчител в идващия парламент против затваряне и заличаване на рабатните места.
За лидера на 25 МИР София доктор Цветеслава Гълъбова работата на обединението е да усъвършенства доста изискванията, в които живеят и работят българите. Само по този начин те ще имат мотивация да останат в родината си, да раждат и отглеждат децата си тук. „ България не е в демографска рецесия, а в демографска злополука. И с цел да стартираме да излизаме от тази тежка обстановка би трябвало да спрем да вършим нещата на парче и да стартираме да мислим за на следващия ден. Утре без обучение и опазване на здравето няма. А те, изключително опазването на здравето, имат потребност от дълбока и всеобхватна промяна. Наша задача е в обозримо бъдеще да осъществяваме нужните промени, тъй че хората да усетят позитивната смяна “, приключи тя.
„ ЛЕВИЦАТА! “ ще е поръчител, че България има енергийно бъдеще, че България ще бъде там където и е мястото – поръчител за газовата и енергийна сигурност и на района, и на Европа, сподели някогашния ни вътрешен министър Румен Петков. По думите му енергетиката на нашата страна е била обект на обир и далавера през последните десетилетия. „ В момента тези, които продадоха Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 1 “ и Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 3 “ на безценица на американците и тези които продадоха Нефтохим Бургас на безценица на руснаците, желаят нашето доверие, с цел да продължат с кражбите си “, добави той.
Преди формалния старт на акцията представители на обединяването сервираха венци и цветя пред паметника на свободата на връх Шипка.
Коалицията е с номер 14 в бюлетината.
Следвайте " Гласове " в
 
04 Март 2023404 Март 202333704 Март 202379403 Март 2023297003 Март 2023215703 Март 20231625КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023177128 Фев 202385926 Фев 2023802003 Март 20231129
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР